FLEXUS

   COACHING

   LOOPBAANHERORŌENTATIE

   RE-INTEGRATIE

   OUTPLACEMENT

   CONTACT

   ALGEMENE VOORWAARDEN

   HOME

Coaching
 

Ervaring is niet wat ons overkomt, het is wat wij doen met wat ons overkomt. (A. Huxley)

Voor wie?

Mensen hebben wel eens behoefte aan een gesprekspartner. Niet alleen als het wat minder goed gaat, maar ook om scherp te blijven en te groeien in een functie. Coaching is erop gericht om het beste uit mensen tevoorschijn te halen. Uiteindelijk is goed kunnen functioneren essentieel in een veranderende werkomgeving. Coaching is een vorm van begeleiding bij persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het helpt om levens- en beroepsvragen in kaart te brengen en te onderzoeken. Het kan leiden tot een nieuwe functie intern of extern, maar het kan ook betekenen dat binnen de huidige functie nieuwe ontwikkelingen worden geÔnitieerd.

Flexus biedt coachingstrajecten aan, waarin intensief wordt stilgestaan bij het huidige functioneren en bij mogelijkheden tot verandering. Aanleiding voor het volgen van een coachingstraject kunnen zijn:

  • bezinning eigen stijl van werken
  • zicht willen hebben op effectiviteit in het werk

Werkwijze

Een oriŽnterend gesprek is altijd vrijblijvend. Na een intakegesprek worden uw coachingsvragen vastgesteld en de gewenste resultaten bepaald.

Wat is het resultaat?

In staat om specifieke problemen anders aan te kunnen pakken. Inzicht in eigen mogelijkheden en hoe deze optimaal te benutten. Zicht op kwaliteiten, drijfveren, overtuigingen en blokkades. Zicht op effectiviteit van het persoonlijk functioneren in de werksituatie.


  copyright © 2012 Flexus voor mens en werk.
 alle rechten voorbehouden.
versie 1.0